Friday, July 1, 2011

??Wei, Tak De Insurans Ke??

Salam...

Wei, x de insurans ke mulut ko tu ha??? Untuk makluman, suspek "Wei" yg di maksudkan adelah diri aku sendiri k... tak de kene mengena ngan u ols sama ada yg masih hidup mahupun yg tgh nazak serta mereka yg sdg di talqinkan... Kdg2 rasa mcm nk bg penampor jer kat diri sendiri... Bile bercakap tak pandang kiri kanan... pastu sdp jer nganyam ketupat... walaupun tgh citer psl suspek lain, tp org berhampiran sumtimes mengalami perkara yg sama... so, tanpa di sedari, aku dpt full pakej... ngutuk org lain n terkena tempias ny kat org yg berhampiran... aduyaiiii...

Eeeiiii!!! bengong tul lah aku ni.... bile dh letak fon, tetibe rs cam lain mcm... pastu malu sendiri lah kn... kalaulah muka ni blh di tanggal2 mcm hantu penanggal, rs cam nak cabut jer muka aku ni then nk masukkan dlm peti besi yg ade mangga 8 inci tebalnya... tobat aku malu beb!!! malu2 gak, pastu aku wat mcm tak de pape... start sembang2 topik lain plak... nk cover malu lah katekan... uwaaaaa!!! tp hakikatnya... sumpah, mak malu nyah!!!


7 comments:

  1. ngeh3x kta tobat tp pastu blh smbung lg?hahahhaha

    ReplyDelete
  2. tobat sementara... ngeh3x...
    (ape nk jd lh aku ni!!!)

    ReplyDelete
  3. tobat...just tok berapa minit jor hahah aku gelak demo kto tobat pastu boleh smbung lg hahha best giler hahhaha

    ReplyDelete
  4. hehehe... jgn sesekali demo ikut perangai kawe deh... tak elok utk tontonan masyarakat..

    ReplyDelete
  5. tp ke mu kcek mo bleh smbung sembang mu molek bebeno den ikut hahahha konon malu tp leh smbung g hahhaha(ketawa smpai ngis hahahaha)

    ReplyDelete
  6. komi : =)

    Kak bedah : sudah!!!

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™