Wednesday, June 29, 2011

~~Hepi Besday My Dear~~

Salam...

Slmt Menyambut Hari Lahir Yang Ke-26 buat suami tercinta, Mohd Azraei Bin Azemi pada hari ini iaitu tanggal 29hb Jun 2011... Ayg mintak maaf coz tak dpt meraikan detik2 indah ni bersama2 ngan abg... InsyaAllah, kalau tak de aral melintang, thn dpn kite celebrate same2 k... Sbg isteri, ayg doakan agar abg di beri kesihatan yg berpanjangan dan di permudahkan segala urusan demi utk kebahagiaan kita bersama... InsyaAllah...

Di sebabkan oleh Mr. Hubby dh nk blk Kuching smlm, so kami berdua telah celebrate secara kecil2an besday beliau smlm iaitu sehari lebih awal... sempena besday beliau, aku telah menghadiahkan sesuatu yg dpt memberi manfaat kepada beliau... nak tau amende yg aku bg?? Meh kite check it out :

Guess what??

Sengaje tak nak zoom dgn lbh dkt coz takut
u ols muntah darah bile bc ayat yg tertera... =)

Besday boy malu2 cipanzi....

Taaarrraaa.... Kasut futsal...

Reason knp aku belikan kasut futsal ni adelah kerana kasut fusal laki aku telah hilang sebelah tanpa di ketahui sebab musababnya.... kasut beliau sblm ini telah di parking kat luar umah dgn slumberny... so kemungkinan besar ianya hilang adalah di sebabkan oleh di gonggong anjing, kene ribut taufan ataupun ade yg wat dajal... whatever lh kan... yg penting, dh dpt penggantinya... dan yg paling best, Mr. Hubby sgt menghargainya!! so, aku pun hepiii... So, gud luck yer b utk tournament this saturday....

Di kesempatan yg ada, aku pun nk umumkan sesuatu..... walaupun besday aku lame lg, tp aku pun dpt hadiah gak... sape yg bagii??? biarlah rahsia.... ngeh3x... jom kite check it out :

BBB (Black Berry Bold)

My Dear Hubby, I want u 2 know that :

I need 3 things in my Life... The moon, the sun and you!
The moon for the night... The sun for the day...
And you for the rest of my life.... I luv u so much dear...

27 comments:

  1. wahhh... hubby ko bg ke bb tu? cantek la...

    ReplyDelete
  2. bukan... org lain... ngeh3x...

    ReplyDelete
  3. so mana entry nk ko kta nk g jimba2 tu cepatlah pos xsaba nk tgk

    ReplyDelete
  4. adakah cik besah si pemberi triple B? ngeh3x... (gelak era baru). woh.. segaknya abg azraie (eh bkn pangkat adik akak ke?), tough giler!!! nak soh jaki apply pegawai penguatkuasa la (confirm x pass sebab pakai spek). slmt hari lahir ke-26 ur dear! (amboi.. mudanye 26 thn. akak 26thn br kawen tau)

    moga cepat2 dpt tukar balik semenanjung & cpt2 dpt baby (eh yg ni akak doa utk both of u) dan slmt melaram dgn kasut baru!!! Yippiee.. bahagia dpt isteri mcm lea :)

    ReplyDelete
  5. Unknown : hantu kak limah blk umah ke ni?? ngeh3x...


    Mak Izz : Kak besah tahik hidung masin tu tak de kene mengena sape itu triple B k... ngeh3x... tough bkn sbb jd penguatkuasa kak... tp sbb terlebih mkn mi kolok n ayam peyet...

    Amin... statement kene tukar kak.. bahagia dpt isteri mcm kite... ngeh3x...

    ReplyDelete
  6. hahahah ni bkn hantu kak limah blik umah ni...hai ko ni nk jd peminat tgar dia kat blog pun xblh hahhaha

    ReplyDelete
  7. kalau bkn antu kak limah, ni mesti antu kak bedah balik kedah... ngeh3x...

    metaceh lah jd pelawat tegar blog den ni yer.. utk entry berjimba2 tu, kene sabor ckit yer coz tgn ni blum nk bpe rajin menaip...

    ReplyDelete
  8. hahaha kak bedah nk blik mekah penuh sabo ni..hahha

    ReplyDelete
  9. ooo, now i know... tagline kak bedah ialah kite sabo!! kite sabo!! ngeh3x...

    ReplyDelete
  10. hahahah kak bedah suka dgr lagu background ngeh3x
    alamak dh terikut lak gelak alaf 2011

    ReplyDelete
  11. ngeh3x... (sekali lg gelak alaf baru)... tu lagu bukan sebarang lagu... itu lagu sesuai utk den yg bertaraf keluarga komuter ni...

    ReplyDelete
  12. insyaallah t keluarga komuter tu xkn wujud dh kalo cik abg dh blik dan sentiasa menemani ko..amin...hahah walupun hya peminat tgr blog ko aku aku doakan yg terbaik buat ko agr dh hdup sprti psangan lain..ngeh3x

    ReplyDelete
  13. pheeewwwiiittt!! perrrghhh!! kembang kempis lubang idung den ni ha bile dongar den ado peminat tegar... papepun, metaceh yor atas sokongan kak bedah oi...

    ReplyDelete
  14. ngeh3x(gelak alaf baru kembali)anyway nama kak bedah fina .kak bedah harap kta boleh kwn walaupun hnya di alam maya puyoooooooo ayt ngeh3x

    ReplyDelete
  15. Happy birthday utk Cik Abg Le'a. Semoga tahun depan kalian dah boleh hidup sebumbung. BB putih itu sangat menarik. Harapnya besday next year dapat something like that...

    ReplyDelete
  16. Kak Bedah : walaupun nama fina 2 dh cukup sedap, tp den still suko namo kak bedah jugak... so, slmt bersahabat ler kite yer...

    K.Syue : BB putih lawa yer... so, dh blh start mimpi dr skrg.... ngeh3x...

    ReplyDelete
  17. kecian ngn dri sndri(buat muka pling sdih)nama bkn main sedap g pun demo still pgil den kak bedah ngeh3x.anyway thanks

    ReplyDelete
  18. wwweeeee~~~~ (ayat wonder pets suke gune bile dh berjaya menyelamatkan haiwan dlm kesusahan).... ngeh3x... (tidak ketinggalan)

    Tak wat blog ke?? leh kongsi2 citer kak bedah plak...

    ReplyDelete
  19. buat pun mybe follow demo jo ngek3x (sakit berjangkit)xde yg best pon nk kongsi(sambil wat muka sedih thap naga)

    ReplyDelete
  20. ngek3x.... (gelak br ala2 sawan khinzir)... ala, blasah jer pape citer... janji ade...

    ReplyDelete
  21. hahah ada pulak gelak sawan khinzir..insyaallah lau rjin ada lau x jd peminat blog ko je lor den (ngeh3x)

    ReplyDelete
  22. Den dh naik kompius dh ni... ruang komen blog den ni dh jd mcm tmpt chatting dh ni... ngeh3x...

    ReplyDelete
  23. ngeh3x(sakit berjangkit)apo nak di kato

    ReplyDelete
  24. uwaa....blackberry 2 yg nk nanges 2....huhu..so, lps ni, aku jmpe ko dh pkai blackberry ler erk...aku jgk yg pling cikai...huahuahua...;))

    ReplyDelete
  25. rileks lah beb... nk ke??? kalau nak, aku tlg photostate kn nanti... ngeh3x...

    ReplyDelete
  26. thanks ayg ats kasut futsal tu... abg hargainya...

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™