Friday, December 12, 2014

~~Hai!~~

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan salam sejahtera semua..

Fuhhh!! fuhh!! tiup sawang ckit...

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menghela nafas di bumi Allah ini.. lama giler tak muncul kat cni.. rindu pada blog ni teramat2 lah menebal.. tapi apakan daya masa tak mengizinkan utk aku mengadap blog kesayangan ni.. 

Utk yang tertanya2, Alhamdulillah aku dah selamat melahirkan baby boy pada 9/9/14 yang lalu dan pada 10/12/14 baru ni aku telah kembali bertugas setelah bercuti selama 3 bulan.. Seronoknya wei duk umah.. rasa mcm dah malas nak masuk keje.. tapi bile pk tak bergaji, terpaksalah hayun kaki ni utk masuk ke opis..

InshaAllah, lepas ni aku akan curi2 masa menghapdate cerita2 yang dh basi ke dlm blog ni.. rinduuuuu sgt weii nak menaip guna jari jemari yg tak bape nk runcing ni... 

Di kesempatan yg ada, aku ingin memperkenalkan insan baru dalam hidup kami.. Inilah dia Muhammad Aqil Imran Bin Mohd Azraei..

Hari Pertama..

Sekarang..

Ok lah tu jer kot utk 1st entri setelah sekian lama mendiamkan diri.. bye!



Add caption




Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™