Friday, July 15, 2011

~~Floria 2011~~

Salam...

Memandangkan tahap keboringan telah melangkaui batasan, maka smlm aku telah memboloskan diri dr opis utk shoot blk S.Alam amik Salia n Dania ke Putrajaya... Sampai jer ke Putrajaya, aku pun bwk lah bebdk gediks ni g tgk bunga kat Floria Fest 2011 dlm kul 3pm...

Best gak g tmpt ni... mmg kene lah ngan jiwa aku yg suke akan tumbuh2an hijau ni... cuaca smlm pun tak bape nk panas... d tambah lg dgn keadaan berjerebu yg amat dasyat... hampir sejam lbh gak aku mengikut arah kaki berjalan kat tmpt ni... 1st time aku g ke Floria Fest ni sepanjang ianya di adakan... thn2 sblm ni tak dan nak g... 

Actually, tak byk benda nk citer... kalau nak tau cantik ke tak cantik, moh ler kite g ramai2...  ingatkan mlm td nk g lg coz kapal berhias n sambutan bunga api di adakan pd sebelah malamny... tp bile pikir kang tak dpt tgk citer Anissa, rs rugilah plak... so amik keputusan dgr jerlah bunyi bunge api dr umah... jadilah kan... ngeh3x...

So, jom kite lyn pic jer k... Sori pic tak bpe cantik coz smlm tertekan ape ntah kat setting camera... bile sampai umah br perasan yg kualiti pic tak bpe nk cantik...

Main entrance...

Skjp jer dh sampai Thailand...

Sblm blk...

Milik siapa basikal ini??

Kuching ke Penang??

I believe I can fly...

Kaki sape plak ni???

Awas!!! Jgn sentuh buah ini... Ngeh3x...

Strawberi pun ade...

Jinak sungguh burung2 ni...

6 comments:

  1. wah cntik lh kak...

    ReplyDelete
  2. akak ke yg cantik??? ngeh3x...

    ReplyDelete
  3. lor silap lah pulak...tp kan kan soalan akak tu adik xdpt nk jwb coz cri2 xde pun pic akak heheheh ngeh3x

    ReplyDelete
  4. haah lah... akak pun br perasan... wekekekeke... (wakena beb!!)

    ReplyDelete
  5. wah... meriahnya ayg... syoknya..

    ReplyDelete
  6. kalau ade abg lg syok... leh dpt bunge free lg.. ngeh3x..

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™