Wednesday, July 20, 2011

!!Phewiiitt!!

Salam..

Phewwwiiittt... mcm tak cayer jer... cobaan aku buat pertama kalinya dlm join contest telah membuahkan hasil... Many thanks to Ummi Rayyan yang telah menobatkan aku sbg pemenang kategori gud2 dalam "Contest : Ape Temanya Eh??" Chewah... rejeki... rejeki..

Dedikasi khas juga buat Mak Izz yg telah mengetag aku utk join contest tersebut.. Thanks a lot kak.. Di sebabkan akak, sy telah mendapat hadiah berupa FM yg khas di terbangkan dr Langkawi.. (sori tak leh nk share FM tu).... Ngeh3x...

Jom kite jengah detik2 kemenangan tersebut....

Rayyan selaku pencabut undi...

See... nama blog aku telah tertera...

Taraaaa....

4 comments:

  1. congrats.. dpt FM.. Bestnyer!

    ReplyDelete
  2. Tq.. nk separuh ke??? ngeh3x..

    Wlcm 2 my blog adieyza..

    ReplyDelete
  3. kemain eksen dgn FM tu ye. takpe.. takpe.. (sambil nangis ngogoi x dpt lucky draw)

    ReplyDelete
  4. hehehehe... kak, kak rose sajer x nk bg akak FM tu coz akak kan bakal menjejakkan kaki ke langkawi kan... oooppsss!!!! terbocor plak kat cni... ngeh3x..

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™