Monday, October 3, 2011

..Menuju Puncak..

Salam...

Last Friday, aku n beberapa org opismate telah mendaki puncak Genting Highlands kira2 jam 8 malam... Pemergian kami kali ni adelah di sebabkan kami telah mendapat tajaan somebody yg  sgt bermurah hati... everythings d support... ahaks!! anyway, thanks Dato' Y ... ^___^

Memandangkan kami ni badan jer beso, tp dlm hati ade taman... so kami tak g main walau sebijik pun menatang2 yg ade kat Genting tu... g situ just amik angin n buang angin jer... FYI, ni first time aku n Eton g Genting.... mule2 cam excited, tp bile dh sampai ayat yg boleh kami katekan ialah "loorrr.... mcm ni jer??" so, nmpk sgt genting tak melekat di hati kami... mungkin di sebabkan oleh citarasa kami yg dh nk masuk usia emas ni  tak bape nk matching g tmpt2 mcm tu... kami prefer lg ke Cameron drp ke Genting...

So mase yg ade telah kami habiskan dgn melepak kat Kenny Rogers n Starbucks utk bergosssiippp selain daripada wat taik mate kat blk... Cukup time, kami kemas barang n chow!!! selepas tu kemane pulak kami berhijrah yer??? tunggguuu... nantikan episod seterusnya k...















6 comments:

  1. ler...xde main2 ker?? huhuhu

    ReplyDelete
  2. x babe... main kat umah jer... ngeh3x..

    ReplyDelete
  3. laaaa... ruginyer dh sampai puncak tp x main game2 kt ctu. akak kalo kurang 10kg dr berat skrg rasanye msh riang-ria rejoice lg bedal sume game yg ader (kecuali go-kart sbb x minat). akak pernah sampai genting sekali je, ms tu umo 19thn. pergh... best gilak! cukupla sekali seumur hidup g ctu (sekadar merasa) sbb takutlah nk naik lg buatnye jd apa2 :)

    ke manakah arah tuju korang pasni ek? jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  4. sebenarnya gayat lh kak... sy kalau g fun fair pun dh terjerit2... ni kan lg nk main game kat ctu... mmg tak lh kn... di tambah lg dgn berat badan yg semakin mencanak2 ni... sgt seram okey... jahanam semua permainan kat ctu kang...

    Ramai yg kate genting dh tak best mcm dulu... permainan tgk dr hotel dh nampak karat2 n berlumut tau..

    ReplyDelete
  5. gayat kerrrrrrrrrrrrr??? mcm j.a.k.i. nasibler x dpt enjoice...

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™