Tuesday, October 25, 2011

~~Hang Out~~

Salam...

Sumtimes, best gak jd bujang kan? hehehehe.. Last weekend, aku ngan 2 org lg BFF aku telah menghabiskan mase selama hampir 5 jam utk mengukur keluasan Daerah Bangi n Putrajaya... seperti yg di rancang, kami akan bertemu di depan Masjid Putra pd jam 10.30am... bile semua dh ade, destinasi pertama yg kami tuju ialah ke Butik Fareeda di Bangi bagi memenuhi impian besday girl iaitu Cik Masrini yg nk beli tudung kat ctu.. FYI, kalau kita dtg kat butik ni time hari pertama till hari ketujuh besday kite, kite akan dpt 40% discount tau... thats y Cik Mas nk g ke cni...



Cik Mas setuju utk beli 2 helai ni...

Lps siap ukur jalan kat BBB, kami teruskan perjalanan lg... Memandangkan perut dh kelaparan, makanya kami decide utk pergi ke Restoran Haji Sharin Low d Sg Merab utk memenuhi kehendak tekak dan perut... mesti ade yg berkate kan... "Bdk ni asyik g Restoran tu jer... sdp sgt ke?" yaaaa, jawapannya mmg sgt sedap hokey... sape yg dh pernah cube, sile angkat tgn....


Limau kasturi, Apple n Orange juice...

Model tomyam seafood yg x  berbayar...
 
Kerapu with special sauce...

Butter prawn...

Sotong goreng with salted egg..
 
Asparagus grg belacan...

Oh ye, mase turun dr kete nk masuk ke Restoran ni, kitarog terjumpe satu poster yg sgt menjentik urat kentut hokey... sile rujuk model yg tak bersalah dibawah utk promosi tilam vono cawangan Sg. Merab...

Maya karin yg tlh menghidap karies gigi... kihkihkih

Lps mkn sambil bergosip 2-3 tong, kami pun mulakan langkah seterusnya iaitu ke Alamanda... bile perut dh kenyang, kaki pun rs lemah longlai jer... so tak byk kedai yg kitaorg terjah.. hanya beberapa kedai "WAJIB" yg kami singgah.. tepat jam 4pm, kami pun bersurai membuat haluan masing2...



Buat my BFF, terima kasih kerana sudi menghabiskan masa bersama... InsyaAllah, lain kali kite jumpe lagi k... Moga persahabatan ini akan kekal utuh selama2ny.. Buat Cik Mas, Hepi Besday... Buat Pn. Bob, Hepi Belated Besday... n for me, hepi becoming besday... kihkihkih... nk jugak kan??

16 comments:

  1. weekend mmg masa untuk mengukur shopping complex kan.. hahahaha.. seronok dpt keluar dgn member2 yg sekepala & sejiwa..

    ReplyDelete
  2. tulah.. bkn senang nk jumpe blk kengkwn lps abis blajar... masing2 dh ade tanggungjawab yg berbeza.. sekali sekala jumpe mmg happening sampai pening... hehehehe

    ReplyDelete
  3. aku tgk gmbr yg sm..tp kt mn eh?aku pun da konpius da..hehehe..~

    ReplyDelete
  4. hehehehe... sengal ko tan... kat blog bob lh tu..

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha..sm tp xserupa..~

    ReplyDelete
  6. tank lea for d besday present!!! suke3x!!

    intan : hihihihi...tul 2! sme tp xserupa...;)

    ReplyDelete
  7. biase2 jer... kalau suke oklah.. Alhamdulillah... kebaya hitam pun cantik gak... like it!

    ReplyDelete
  8. oit! kn kne bukak time besday! xaci ni!! hahahahahaha...muat x kebaya 2? maut kn?? wahahahaha!!

    ReplyDelete
  9. alamak, kantoi plak!!! kahkahkahkah..

    ReplyDelete
  10. eh, aku tulis maut plak!! hahaha...muat kn? msti ngam2 jerk ngn ko kebaya 2...ihihihi..xpe, dmaafkn, tp cite kt blog kne time besday kn...ahaks ;p

    ReplyDelete
  11. ko mmg... sjer nk bg aku maut kan?? kahkahkah... Muat2 kebaya tu... pandai ko kan bg aku kaler itam... itam kn nmpk kurus... kahkahkah...

    ReplyDelete
  12. kn...hahahahaha...aku suke, ko suker kebya 2!! ahaks...(sgt xbleh blah!!)

    ReplyDelete
  13. aku suke giler kebaya tu... ingat lps ni nk g Jakel... cr kain dia plak... kahkahkahkah...

    ReplyDelete
  14. ade ke kt jakel? ko crik kain ksong jerk, lawa!! hahahahaha.....gud luk!!

    ReplyDelete
  15. Ade kat jakel... aku pernah nmpk.. beli 2 meter cukup lh.. aku nk cr yg ade corak ckit... baru padan.. kahkahkahkah

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™