Monday, October 17, 2011

~~Home Alone~~

Salam..

Hari ni till Khamis aku akan jadi bachelor sekejap coz en. asben kene g kursus kat Ganu selama 4 hari... Pagi tadi aku msk ofis lewat ckit coz g antar dia dulu ke KLIA.. flight dia pg tadi kul 10.30 am... En. asben naik dr KLIA n turun kat Kota Bharu... katenya lg dkt utk ke Besut.. better dr trn di Kuala Terengganu...

Sebelum sampai KLIA, kami sempat g breakfast kat Dengkil.. ari ni aku malas wat sarapan coz ari ni 1st day sesungut... so, segala2ny jd tak keruan... mood pun agak ke laut gak ni... maka nya, ari ni jgn lh ade sesape cube2 nk cari pasal yer...kang buruk padahnya... eceeeh.. 

Ready to go...

Bye Dear...


12 comments:

  1. ciannya dia kena tinggal.. xpe, pejam celik pejam celik dah hari khamis kan..

    ReplyDelete
  2. hehehe.. mujur bendera merah naik, dia pun tak de... ^___^

    ReplyDelete
  3. bye bye abang! ^__^ (nt tolong adik basuh rumah ye)

    ReplyDelete
  4. bye2 kak.. wekekekeke.. (tak de hal)

    ReplyDelete
  5. i tgh kemas bju hubby i plak ni..sok turn die g smpai jumaat..nseb i pong bndera merah!! ekekekee ;)

    ReplyDelete
  6. LEA&BOB:APA KENA MENGENA DAN KAITAN ANTARA SUAMI PERGI KURSUS DENGAN BENDERA MERAH??TAK FAHAM SAYA??KOIKOIKOIKOI

    ReplyDelete
  7. wekekekeke... kite serupaa....

    ReplyDelete
  8. Sirim : tu makneny bile suami takde, then dia perlu pacakkan bendera merah kat luar rumah as a dangerous symbol... plus ade signboard "NO ENTRY"... wekekekekeke

    ReplyDelete
  9. alolooo shiannya sabar yea... 2nngu bndera ijo baru abg balik hehehhehe.. mmg kalo nk p teganu ramai yg 2run airport kelate & amik taxi

    ReplyDelete
  10. wekekeke... lps hijau, tkr biru plak yer... ahaks!!

    baru tau k.lin turun KB lbh dkt dr trn KT..

    ReplyDelete
  11. kejap merah, kejap hijo, tiba2 biru. pening pala akak! kuning jelah lambang BERSIH. hiks!!!

    ReplyDelete
  12. wakakakaka.. kalo gitu, kene sapu bersih lh... ^___^

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™