Thursday, October 27, 2011

~~Bile Dh Xde Keje~~

Salam...

Namastik~~ Hepi Diwali Malaysian... sempena cuti Deepavali smlm, aku ngan laki aku just abiskan mase dgn lpk2 kat umah sambil tgk CD citer Libas.. syok gak citer ni bile d layan time boring2... lps abis layan citer ni, kiteorg layan blues plak... ngeh3x... citer pasal blues ni, lame gak tak layan citer Sahak-Aku Hidup Dalam Blues... ingat lg tak kengkwn, watak kartun si Sahak yg berambut panjang tu... beliau pernah menjadi jejaka idaman Malaya long time a go..

Anyway, bile dh bosan, kepale pun masuk air lh kan... bile dh masuk air, tgk lh ape yg kami laki bini buat... ngeh3x...

Sile abaikan kematu2 yg jelas kelihatan tu yer...

Asalnya, laki aku cr pen... bile dh jumpe, konony nk test samada pen tu ade dakwat ke tak... pastu aku pun nyanyilh lagu "hujan rintik2, air bergelombang".... blah..blah..blah.. sambil conteng tapak kaki syurga laki aku tu.... ternyata, pen tu masih berdakwat... utk keadaan menjadi win-win situation or seri, laki aku pun nyanyi lh lagu "hujan rintik2" versi dia plak sambil wat tapak kaki aku ala2 black board... then, utk keadaan menjadi lbh meriah, aku wat plak lukisan lagu "bulat kecil, bulat kecil, bulat lh besar"... sambil melukis lg di telapak syurga ku... ngeh3x... dek kerana tak puas ati dgn hasil kreativiti beruang bulat kecil yg aku wat, laki aku pun nk gak wat beruang bulat kecil versi dia... so, layan kn jer lah... huhuhuhu...

BTW, hari ni adlh hari pertama aku "Home Alone" lagi... once again, laki aku kene attend course for 4 days... Kali ni ke Kuching plak... ermmm... ni lh yg di katekan, "Sayang bini tinggal2kn".... ^____^

12 comments:

  1. kah..kah..kah..kah..kahhhhh..kaaaahhhhhhhhhh memang tak derk kerja..

    ReplyDelete
  2. kihkihkihkih... SANGAT tak de keje...

    ReplyDelete
  3. tak geli ke?kalau aku mahu kena lempang org yg usik tapak kaki aku.sensitif sgt..geli nak mati kot.ni pen lagi la tajam n halus mata dia lagi la geli..ish3.takde keje sangatttttt kennnn

    ReplyDelete
  4. geli mmmg geli... tp kn I mmg suke yg geli2 ni... ahaks!!

    ReplyDelete
  5. mmg xde keje!! klu pale dh msuk air 2, xreti nk buang2x ker?? wahahahahaha.....

    ReplyDelete
  6. zana tgk gmbr tu trs rasa mcm kaki zana digeletek! husband zana pantang org usik kaki dia.. penggeli sungguh!

    ReplyDelete
  7. Ebob : air byk sgt... dh buang pun still ade balance... wakakakakaka....

    Sirim : alaa.. tang tu lh... kahkahkahkah..

    Zana : kami pun geli... meronta2 gak... tp sbb xde keje, so layankan jer... hehehehe..

    ReplyDelete
  8. hahahaha..buang tebiat ke ape???

    ReplyDelete
  9. hehehe... sekali sekala, dua kali bawak bala..

    ReplyDelete
  10. hahaha...pestaim aku tgk orang bergurau pakai tapak kaki...hahahaha(gelak lagi)...nampak nau xder keje...hihihi..

    ReplyDelete
  11. kn mulia bergurau gune tapak kaki... syurga tuuuu... kihkihkihkih.. kiteorg ni mmg tak de keje kak..

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™