Tuesday, October 25, 2011

::Bile Si Lelaki Berbicara::

Salam...

Wah, tajuk dh mcm novel plak yer... huhuhu... ekceli aku nk berkongsi dgn u ols beberapa blog fevret yg di hasilkan oleh beberapa org lelaki yg prihatin n kreatif kat Malaysia ni... normally aku asyik bace blog hasil nukilan air tangan wanita jer... so sesekali bile bace blog air tangan lelaki ni, dia punyer aura tu lain ckit... 1 more things, diaorg ni tak mcm pompuan... blog pompuan kebanyakannya klise... termasuklah blog aku.. bkn aku kate air tangan pompuan tu tak bagus... tp bile golongan minoriti menghasilkan sesuatu, ianya kelihatan lbh menyerlah sedikit berbanding golongan majoriti... ini hny pendapat aku k... maaf andai korang tidak sependapat dgn aku...


Ni antara blog yg aku suke n addicted giler nk bace...

 Daddy Twins 
- Sbg seorang isteri dan anak, aku sgt touching bc blog ni... aku tabik spring kat Daddy ni coz prinsip dia adelah "Family First"... Selalu sgt puji wife dia.. so sweet hokey... Daddy dikurniakan sepasang anak kembar selain mempunyai seorang isteri yg sgt cun giler hokey...

 Ustaz Pahrol
- Byk perkara yg akan membuatkan kite bangkit setelah baca blog ni dgn penuh penghayatan... tp dgn syarat, kalau nk baca, kene betul2 waktu yg kite tgh free.. pasti korang akan dpt memahaminya dgn mendalam...

 Abg Jonni
- Mamat ni sgt sengal dan kreatif hokey... blh terputus urat kentut kalau bc hasil karya dia... rs mcm bace komik online pun ade... beliau juga bakal berkahwin tak lame lg dgn slh seorang blogger jugak... alam maya telah menyatukan mereka.. congratz babe!!

Si Bujal
- Blog ni mengisahkan kehidupan suke duke seorang pekerja, ayah dan juga suami... suka ayat dia yg ringkas, tp mencuit hati.. seorang blogger yg mementingkan bahasa baku... keh keh ~~... itu adelah trademark beliau...

Uncle Gedek
- Yg ni mmg tak blh blah... Uncle Gedek ni ape punyer pesen tangkap gmbr mcm gitu pun aku tak tau... tp walaupun tak blh blah, aku still menjadi pembaca tegar blog beliau.. Hari2 mesti jengah blog uncle... Uncle sgt unik dan menyenangkan hokey... 2 Uncle, thanks a lot coz sudi jd slh seorang followers sy... ayuh, group hug... ^___^

26 comments:

  1. bg la link diorg skali beb..~

    ReplyDelete
  2. aku plak suke follow blog mamat ni : TOK GURU...ekekeke

    ReplyDelete
  3. Intan : ko click kat name diaorg tu... aku bg dh link nyer..

    Bob : bg lah link nyer...

    ReplyDelete
  4. http://www.blogtokguru.com/

    (bce ckit blog abg joni 2..kakak ipar die org tg krg ker? ahaks...

    ReplyDelete
  5. haah beb... dia org klang... berketurunan jawa... kihkihkih... wes podo2 kiye..

    ReplyDelete
  6. oo..ye ker..alkisah..ptut sengal!! wahahaha

    ReplyDelete
  7. like u 2...^____________________^

    ReplyDelete
  8. lea..cmne nk wat link cm ko tu eh?taip nm bley msk trus blog die..~

    ReplyDelete
  9. 1st, ko kene copy dulu dia punyer link blog... then ko g kat "new post" - pastu kan ade icon "link"... then ko paste kat ruang "web address"... pastu ko bubuh lh name ape yg ko nk taruk kat ruang "text to display"..

    Sekian...

    ReplyDelete
  10. oooo..gtu eh..hahahahaha..wokehhh..nk try jap..mekasih sifu..~!

    ReplyDelete
  11. opsss!! ade charge tersembunyi hokey... bil akan di post ke tingkat 12 nanti.. ahaks!!

    ReplyDelete
  12. wah iklan blogger jantan nampak. ehems ehems! ofis akak dh xde pc. sume dh cabut hantar ke ofis baru. nt akak jengah blog2 jantan ni kat ofis baru lah. kt umh x smpt BIZI!

    nk berkongsi penghayatan di waktu senggang dgn Lea :)

    ReplyDelete
  13. kihkihkih... trylh bace kak.. syok tau.. (tp tak tau lh kalau sy yg syok sendiri..) ^___^

    ReplyDelete
  14. keh keh~~blog saya tersenarai~~

    ReplyDelete
  15. tau tak pe.. sgt cool hokey!

    Thanks for coming kak..

    ReplyDelete
  16. Peminat Uncle Gedek jugak ek?Samalah kita sebab tu follow blog cantik ni.

    ReplyDelete
  17. Blog pompuan mmg cliche! heheheheh saje singgah ni..

    ReplyDelete
  18. Sama! Suka Daddy Twins ngan Uncle Gedek.=D

    Btw, lagu blog nih bez. Smoga awak & suami kekal hgga ke syurga.^^,

    ReplyDelete
  19. ahah! pttla uncle nk 'peluk kumpulan' kt dier...hihihihihi

    ReplyDelete
  20. sy cuma kenal blog uncle gedek dan bujal saja..

    first time baca blog bujal sy terus tertarik..

    ReplyDelete
  21. Scarlet : Thanks sudi singgah n jadi followers.. cantik ke blog ni?? hehehehe... metaceh.. selalu2 lh singgah yer..

    Iwase : huhuhu.. kebiasaannya..

    Faezah : Thanks doakan kebahagiaan kami.. Uncle n daddy mmg mampu utk wat kite tersenyum...

    Akuzle : Huhuhu... uncle mmg suke benor group hug..

    Rina : mereka mempunyai keistimewaan yg mampu utk wat kite terpegun kn?

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™