Thursday, March 24, 2011

::Meeoowwww... Meeeoowww::

Salam...

First and foremost, I would like to thank the government of Malaysia for our recent vacation... hehehehehe... lain mcm jer bunyiny kn?? leh kene sabotaj aku lps ni kang... tp mmg betul... kalau tak krn tugasan rasmi, tak de lah aku dpt free2 jer ke Kuching jumaat lepas... tp bg aku bile jejak jer kaki kat bumi Kuching, urusan keje terletak pd no. 2, dlm kepale hotak aku ni yg pertama of cozlah sbb dpt jumpe mr. hubby... yehaaaa!!!

Mcm tak sangka jer tetibe dpt peluang mcm ni... anyway, kami sgt hepi coz semuany blh d katekan "mkn tanggung, berak cangkung".... Sungguh indah rsny dpt berhoneymoon secare x sengaja di Hilton Hotel... Ngeh3x...

Time kat sane kami tak byk berjln sgt coz b4 this aku dh pernah dtg sane... so, dh mls nk repeat g tmpt yg same... ade tak de g kedai kek lapis jer... sepanjang kat sane asyik ujan plak tu... so, tak byk aktiviti yg blh di lakukan... ade tak de mkn n tido jer... Hopefully lps ni ade peluang lg nk kesane.... almaklumlah election dh nk dkt... ngeh3x...

Sejak bile aku ade cawangan ni???

Tempat Mr. Hubby cari rezeki...

Antara kek lapis yg di beli...

Ayam Penyet...

Mi tomato...

Singapore Chicken Rice...

Pandangan dr atas...

Hilton Hotel...

Umah sewa Mr. Hubby...

Peace!!!

4 comments:

  1. wow.. bestnya gmbar2 ayg pos ni..
    miss u ayg...

    ReplyDelete
  2. hehehehe... gmbr hasil sentuhan abg lh tu... miss u too syg...

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™