Monday, September 3, 2012

..From Shanghai With Luv..


Alhamdulillah, aku n beberapa org delegates yang lain telah selamat tiba di Shanghai pagi tadi.. Hari ni aku bersiaran secara live dr shanghai menggunakan iPad boss aku.. Dia suruh aku check emel, tp aku telah mengambil kesempatan d waktu kesempitan utk singgah kat blog ni sekejap. Huhuhu... Utk 1st day ni xde ape yg menarik sgt utk d kongsikan... Bdn pun msh letih lg... 

Anyway, citer raya n open house pun x di wat lg... InsyaAllah, blk Malaysia nanti akan aku kongsikan k.. Bubye!!!! Ape, nk Kirim sutera China?? InsyaAllah... ^______^


6 comments:

  1. syiok nyer bff aku nie..sempat lg ni kalo nk send pic style org beraya di perantauan.mood raye lg kn.he2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. salam perantauan ape kejadahnya..

      Delete
  2. wahhhh...dh kat shanghai pulak yea aza...take care..nnti share pulak cerita shanghai eh..mmm..mmsutera china tu cam best jek kan;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dh slmt sampai... Sutera China agak mahal lah Ann kat Shanghai.. mcm tak berbaloi jer beli..

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™