Thursday, April 19, 2012

::Stress yg Berbaloi::

Salam....

Seperti sebelum ini, aku telah ditinggalkan lagi oleh En. Asben... kali ni ckit punya lama dia berkursus iaitu selama 3 minggu... walaupun hanya kat Cheras, tp jadual kelas yg beliau tempuhi sgtlah padat... kelas pagi start kul 8.30am n last class akan berakhir pd jam 10.30pm.. so mmg susah kalau nk curi2 keluar... ade tak de aku tgh tunggu kelas dia tetibe batal yg mungkin disebabkan oleh tenaga pengajarnya kena cirit birit ataupun kene  demam malaria... so ade peluang aku nk culik dia kejap... ^___^

Sebelum En. Asben pergi, weekend baru ni kami telah menghabiskan masa bersama... antaranya kami pergi nagoya utk cari kain wat baju raya n baju keje.. al-maklumlah baju2 aku kn dh byk yg merekah... so jalan penyelesaian harus di cari dgn segera... Anyway, minggu ni nk gi lagi nagoya utk teman mak cari langsir... sambil tu ingat nk sambar lagi sehelai dua kain... huhuhu...


Lately aku stress giler ngan keadaan yg menyelubungi diri aku... dgn stress kat tempat keje, pastu kene tinggal plak ngan En. Asben... ermmm... super dooper tekanannya... BTW, ape yg aku nk kongsikan kat cni, hati ni walaupun sayu kene tinggal, tp masih ade ruang lg kat hati ni utk rasa berbunga2... ekceli, sblm En. Asben pergi, beliau telah membelikan sesuatu utk aku... (eh, kalau satu barang, sesuatu kn?? kalau dua barang?? dedua lah kn?)... so beliau tlh membelikan dedua brg utk aku iaitu....

Longchamp merah ko mak ngah...

Yuhuu.... dpt tab...

*** Hati dh mula rindulah plak......

14 comments:

  1. wah, untungnya!!!! dapat tab u!!! berbaloi kena tinggal eh?? hahahaha..

    culik jer husband tu.. kalau tenaga pengajar tanya, ckp nak culik kejap jer.. nnti pulangkan balik.. hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... kan?? berbaloi gak kene tinggal...

      By hook or by crook, mmg dia akan di culik dlm masa terdekat ni... hehehehehe...

      Delete
  2. Welcome to Samsung family...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem3x... ade bau galaxy notes lah... ^___^

      Delete
  3. nak jugakkk .. tapi tade yg nak bg . so kne usaha sendiri . huhuk !

    sy dtg follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... usaha tangga kejayaan..

      Thanks ye sudi menfollow~~

      Delete
  4. holaaaa..

    lama tak jenguk adik akak buntal.. nie.. haippsss na mo na mo stress .. tu dah dapat hadiah tu.. harus lompat bintang.. ngehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hulahuppp~~

      stress tak mo ilang... berkurang ckit2 jer.. hehehehehe..

      tak larat dh kak nk lompat bintang... kang bergegar satu putrajaya... ^___^

      Delete
  5. waaa...bestnye hdh hub bg..best2 pulak tu..makin rindu la gitu kan..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... betul tu Ann... tgh rindu glerrrr ni... ;(

      Delete
  6. uh...ini tab mandi tuh! huh!....pinjam jap bleh..main agry bird...ekekekee ;p

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™