Thursday, April 5, 2012

::Lame X Menjamu Mereka::

Salam....

Ntah ape sebabnya, semalam mood rajin telah merasuk ke dlm tubuh badan  aku.. Walaupun kaki tak bape nk sihat, tp gagahkan diri untuk masuk dapur gak... Cengginilah aku kalau mood rindu kat laki dh sampai... ape yg aku blh wat ialah menyibukkan diri dgn benda2 lain... salah satunya adalah masuk ke dapur utk memasak... huhuhu...

InsyaAllah, En. Asben akan sampai petang ni... mujur program boss aku padat nak mam... so bolehlah aku berdesup skjp ke airport n pastu plan nk balik umah family aku kat Shah Alam jap utk antar buah kaki... huhuhu.. anyway, jom tgk ape yg sempat aku masak utk kengkwn kat opis smlm...

Apam kukus...

Spaghetti..

Kuah beliau..

Bebola daging...

12 comments:

  1. Bebola daging tu buat sendiri ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de maknanya kak syue oiii...

      made in nite market.. huhuhu

      Delete
  2. alhamdulillah...metaceh ye Le'a...^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. burrrppp... Alhamdulillah kenyang... huhuhu

      Same2...

      Delete
  3. Kalau beli, akak suka beli jenis marinara. Sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka brand marina mahathir... hehehehe..

      Delete
  4. macam sedap je apam kukus tu...akak wat sendiri ke? leh la share resepi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk je sedap... tp rasa tak sedap mane pun.. huhuhu..

      Resepi tgk kat internet dik.. gi google cari "apam pelangi"... ^___^

      Delete
  5. nak sket...hai buat terliur mak yong jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... ala... akak dah jauh lah... susah nk hantar byhand... ^___^

      Delete
  6. Replies
    1. next time kite gather together2 k..

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™