Tuesday, April 3, 2012

~~Gonna Miss U B~~

Salam...

Again, again & again... Aku di tinggalkan lagi utk 4 hari oleh En. Asben... Bermula semalam dan akan berakhir hari Khamis ni... Kali ni beliau ke Bintulu plak.. Lately kami agak keletihan kerana sibuk dgn tugasan masing2 yg perlu di berikan perhatian... Bile fikir pasal penat, sumtimes rasa mcm nk gi bercuti pun ada... tp kami dh berjanji yg kami perlu work hard utk kumpul duit byk2 sblm di laburkan ujung tahun nanti.... huhuhu... so nak tak nak, kenalah kawal emosi dan perasaan sebaik mungkin... ^___^

As usual, sblm salah sorang atau both of us kene gi outstation, syarat wajib perjanjian yg telah termeterai ialah kami perlu meluangkan masa berdua agar time salah sorang tak de di sisi, kami tak de lah kerinduan tahap gaban sgt...

Last weekend En. Asben ke Penang n aku ke Pahang... Lewat petang Ahad tu baru kami dpt jumpa semula... so tengah malam Ahad tu, kami decide utk kill the time dgn berkarok kat Alamanda... sekejap jer rasa masa berlalu utk tempoh sejam setengah pd mlm kejadian... :(

Antara lagu pilihan....

Mencekik adalah perkara WAJIB!!

My baby you... - Marc Anthony...

Feeling bebenor...

Gaya jer lebih minah ni... ^___^

Nk di jadikan citer, mujur adik aku dh start cuti sem.. so adalah jugak org nk teman aku kat umah... aku pun hepi bile adk aku ada.. almaklumlah ade org yg nk disuruh2... aku tau mengarah jer... tau2 settled dh semua... huhuhu....

Finally, aku doakan agar En. Asben selamat pulang ke pangkuan aku kembali... Amin...

14 comments:

  1. Aza, N sehari pn dah rs boring, kosong dan rindu without hasben ni kan pulak 4ari kan..tp xpe la..demi tnggjwb dan mencari rezeki..:)

    #pssss...g mane tuu hjng thn ni?;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... rasa boringkan bile tak de teman bercakaran?? kalau ade asyik gaduh jer... bile tak de rindu lah plak... hehehehe

      **tunggu ujung tahun k... ahaks!!

      Delete
  2. sayang isteri tinggal-tinggalkan..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ade betulnya pepatah tu kan kak...

      Delete
  3. Assalam Azalea~ jom karok! gi Alamanda je pun.. dekat sgt dgn umah saya tau, heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... jom!! bile?? hehehehe

      Delete
  4. yiiiihaaa...hai Lea..

    aloooo, g la uma kak ujikus tu..kan dekat..kompom tak boring..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuhuuu!!!

      Sy dh ikut saranan akak... dh gi dh smlm... tp lupe nk tinggalkan FM.. huhuhu

      Delete
    2. Akak pulak yang dapat FM...Le'a aritu kan akak dah cakap nak bayar duit t-shirt tu...agak2 berapalar nak kene bayar ek...hihi...

      Delete
    3. huhuhu... harga kengkwn sy caj rm45 jer... ^___^

      Delete
    4. suami isteri yang kuat keje...:)

      Delete
    5. keje kuat, tp duit ntah ke mane... huhuhu...

      Delete
  5. mu ni memang!..lupe jo eh..takpe la..ko kumpul bebanyak..cukup time nnt akk datang collect..hehehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... maafkan saya... (ayat zizan dlm ABP)

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™