Friday, March 16, 2012

~~Token 4 Myself~

Salam...

Now turn aku utk publish hasil rembatan aku masa ke NY recently... sebagai balasan di atas perit jerih n segala kesukaran yg telah aku lalui sepanjang tempoh di sini mahupun di sana, maka aku telah menghargai diri aku dgn membeli sesuatu yg aku kira berbaloi utk diri sendiri... Peluang dtg bkn selalu... so aku harus memanfaatkannya dengan sebaik mungkin... ahaks!!

BTW, moh kite cuci mate tgk ape brg yg sempat aku rembat time jalan2 cari pasal kat sane...







Ekceli jam ni aku beli utk aku... tp En. Asben kate jam ni tak sesuai utk perempuan... nmpk lg cun bile lelaki yg pakai... Fine!! bile aku dgr kate2 beliau, maka hati aku pun rs berbelah bahagi utk pakai.. Sudahnya jam ni aku isytiharkan sbg wakaf utk kami... sape rase nk gune, amik jer... ^____^

14 comments:

  1. waweeeeeeeeeeeee...azaa...syoknye shopping..geram jugak tgk hsl tngkapan tu..eh..eh..utk Ann ade x??hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sile bulatkan biji mate yer... hehehehe... utk Ann key chain jer blh??

      Delete
  2. Replies
    1. sekali sekala..
      dua kali bwk bala...


      Ngeh3x...

      Delete
  3. Wa cakap lu, wristlet beli sampai 3. Tak aci ah gini. Rasanya macam nak ngadu kat bapak gula jer. Soh belikan jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkah... keciwa nmpkny???

      kalau nk bodek bapak gula, jgn lupe selit nama sy sekali yer... ngeh3x...

      Delete
  4. pergh..aku ingt ko xlyn....nyesal xorder!! haremmm..... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih... halal beb.. mane de haram...

      Delete
  5. wah..amboi..amboi...ceh ceh..ceh...heeeee :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Keluarga mertua yg duk kat sana... Kg. Bkt Bangkong.. Leeya?

      Delete
  7. Lea, wahhh syoknya dpt shopping mcm ni... Bag coach dgn kasut DKNY tu cantik sgt... Wrislet tu pon menggoda iman akak tau hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. kesimpulannya, semuanya menggoda iman akak lah kan...

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™