Monday, March 12, 2012

!!I'm Back!!

Salam...

Yuhuuu!!! lamenya tak bersua kat alam maya ni.... rindu gler kat blog sengal nan sekor ni.. huhuhu.. Alhamdulillah aku dh slmt sampai di Malaysia bumi tercinta pd ari Rabu yang lepas... walaupun dh dkt seminggu aku blk, tp aku tak mempunyai kelapangan waktu utk menaip entri2 baru... mane taknya, penat tak ilang lg aku dh kene msk ofis... langsung tak de rht.. jgn kate weekdays jer kene msk ofis, weekend pun same k... what to do...

Anyway, lega rasanya bile dpt melalui kehidupan seperti sediakala... mcm tak percaya pun ade gak... ye lah, bile bukak mata, tgk2 aku dh kembali menjejakkan kaki di umah... dan yang paling menggembirakan, dpt kembali bertemu ahli keluarga dan suami tersayang... syukur...

As usual, mcm tak sah kalau ke mane2 tak beli kan pape utk kengkwn... buat kengkwn yg tak dpt pape tande ingatan dari aku,  aku mohon maaf byk2 k... bkn senang nk memenuhi semua permintaan... InsyaAllah, next time mungkin rezeki anda pulak yer.. BTW, jom kite tgk ape yg smpt aku grab kat sane utk di jadikan souvenir pd korang...

Plate...

Coklat...

Coaster...

 Asthray...

T-Shirt...

FM...

Key Chain...

16 comments:

  1. Salam Lea, utk akak xde ke? Pos la kat org MOF sikit Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. uhuk3x... anak akak umur bpe erk?? nk kim t-shirt sehelai..

      Delete
    2. anak akak umur 4 tahun tp pakai size bajunya 6 tahun. Trm ksh ye :)

      Delete
    3. wokeh!! i will pass 2 kak ana soon..

      Delete
  2. wahhhhhhh.mesti aku takde dlm list..sobsssssss.next time ko g mana?aku nak kirim baju tidoq seksi ja.lain2 takmau..wahahahahaha

    ReplyDelete
  3. Salam..jgn lupa kn daku ok..aku sntiasa mengingati ko walau aku x keje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. dun wori.. simpan dh siap2.. hehehehe

      Delete
  4. nak gaks....huhuhuhu acah jer...

    ReplyDelete
  5. Leaaaaaa...
    welkam bekkk..

    hehehe..pasti FM mug tu akk punye kannn?!!..kan>!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk London?? NY tak nak?? pilihan hny 1 jer k...

      Delete
  6. tok aku smpn tw.. ayh x nk p ar.. aku nk t-shirt, kichin.. xde tok aku, siap kau.. jgn x muat dh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tak nak dtg cni, aku tak nak bg...

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™