Thursday, March 29, 2012

~~Hasil Rembatan~~

Salam...

Ari Rabu lepas aku ngan slh sorang opismate gi wat kerja giler iaitu kami berbekalkan semangat Kamikaze telah turun ke Nilai dgn berbaju kurung lengkap di pagi hari... pepagi tu aku dh sms bos kate masuk lewat ckit sbb ade hal... mujur bos reply sms dan mengizinkan PA beliau ni utk berjimba... tanpa berfikir panjang, lps jer g breakfast, aku pun pecut sepecut2nya...

Ekceli, niat awal nk kesana adalah utk release tension... tp bile dh balik opis, bertambah tension aku di buatnya... abis terbang duit aku woo.... huhuhuhu... keluh kesah ku ke Nilai ni di simpan rapi tanpa di ketahui oleh En. Asben... Just bgtau dia aku ke sane jer n cuci mata... segala resit2 pembelian ku semadikan indah dlm lipatan kain baju ku... Ahaks!! Time aku shopping mopping ni, keesokannya baru nk gaji... so mmg laju jer lah duit dlm purse tu terbang... Ape blh wat... nafsu wanita kn... ^___^

Bunga ape benda ntah ni...
aku tgk cantik jer.. so aku rembatlah..

Pasu yg aku rasakan sesuai utk bunga tadi..

Yehaaa!! thn ni raya gune langsir baru...
Nak gantung time Ramadhan nanti...

20 comments:

  1. sempat lg merembat tuh ish3....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. langsir kelabu sama dgn sofa ke? awat x tukar purple. ke.. dinding nk kaler purple? x sbr nk raya umh lea :)

      - k'adha

      Delete
    2. sofa kaler dark coklat... Mls plak nk teruskan niat nk ubah tema kaler purple.. byk benda hijau kat umah tu kene di tukar kaler purple plak nanti.. byk plak nk kene kuar duit... hehehehe...

      Delete
  3. Yup very sure. Harga cantik tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. total RM700...

      akak bile nk g nilai??

      Delete
  4. mak oiiiiiiii... eksaitednya kak...
    raya lambat lg... kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite kene bersedia dr awal wak.. sediakan payung sblm ujan katenya... kehkehkehkeh...

      Delete
  5. hebat betol rembatan anda!
    hahaha~

    pst: Azalea, me dok Presint 15, keje kat presint 5, mmg itu la pun laluan pegi balik keje/umah... kaw. kerap ada accident...kene hati2 drive kawasan situ... lagipun mmg dekat KLIA/Dengkil/Nilai/Sepang laluan tanpa tol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. rembatan terbaik...

      Last week time nk g keje, laluan bertentangan dgn tmpt kejadian yg same pun ade accident... meninggal gak org tu.. Innalillah...

      Delete
  6. tahun ni nak terjah uma Lea ler..black & white ehhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2x...

      Tak bape nk black & white... kelabu tahik hanjing jer kak... huhuhu

      Delete
    2. wah..da beli langsir baru tuk raye...rm 700..mahal juga, untuk depan je ke tu Le'a..misti kainnye kualiti tu kan..

      Delete
    3. Huhuhu... nk wat langsir pendua kat umah... yg lama punya mcm dh tak bape lawa.. ^____^

      **harap2 tak reput n carik2 kainnya... ahaks!!

      Delete
    4. carik-carik begitu menakutkan...:) tetiba pulak teringat cita 'amukan pocong' malam td...hu huh uh

      Delete
    5. kahkahkahkah... pengaruh tv betul!!

      dh tgk status?? ade org mkn strawberi... gi panjat cameron naik kete br gamakny... kehkehkeh...

      Delete
    6. hu hu..dapat jugak makan strawberi petik fresh dari pokok..bila ngandung ni macam2 keinginanya..janganla mintak yang pelik2 sudah..

      huhu...masa ni kete br blum keluar gi..^__^

      Delete
    7. ooo ye ke... so kenangan petik strawberi bersama kete lame lah yer... kehkehkehkeh~~

      Slmt dh pun kekdahnya.. hehehehe..

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™