Monday, March 26, 2012

~~Kembali Ceria~~

Salam....

Alhamdulillah aku dh kembali sihat walaupun belum recover sepenuhnya... masa ari jumaat ari tu mmg melepet abis aku... seluruh tubuh rasa longlai semacam jer... as usual, aku ni kan mmg hrp bdn jer beso... tp subhanallah penakut giler nk mkn ubat... mujur En. Asben balik ari jumaat tu... so dialah yg paksa aku mkn ubat... kalau dia tak de, mmg hareeemmm lh aku nk mkn...

Tp aku pun agak kompius ngan laki aku ni sbnrnya... mlm tu, dia bkn main suruh aku mkn ubat itu ini... pastu esknya masa on the way blk kampung, dia blah plak blanje aku cendol pulut terbaikkk kat Sepang... So, aku pun buat2 sihat lah kn... ^___^ Lps buat2 sht, petang tu buat ngade2 blk.. konon tak bpe sht lg coz duk terperap kat umah... then aku pun memanjangkan lh akal aku ni... ptg tu aku request En. Asben utk bwk jln2 amik angin petang... Destinasi as usual, Pantai Bagan Lalang... melihat sunset di waktu ptg mmg cukup indah dan mengasyikkan... terus jd sihat dan membesar bagai juara sampai sekarang... ahaks!!

6.45pm...

7.10pm...

Layan game sementara menanti sunset...

Tertido sambil tersenyum aku dibuatnya mendengar desiran ombak...
^___^

6 comments:

  1. cendol pulut? hmmm... kalau aku pon tibai je.. demam tak demam... feveret tu...
    huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? bagus!! terima kasih kerana sependapat... ngeh3x...

      Delete
  2. Lea, akk gi sana ahad lps. Mkn kat jeti. Mmg terbaek. Tgk sunset cantik sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke... kalau tau blh roger2 kn?

      Delete
  3. syok la umah dkat dgn laut... sambil menikmati sunset, makan ikan bakar, pergh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pergghhh!!! jomlah lepak bagan eMMe...

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™