Friday, February 10, 2012

~~Vanila Coklat~~


Salam...

U ols ade tgk citer Vanila Coklat yg tgh jd bualan ramai kat TV3 tu tak?? bersiaran setiap hari Selasa, jam 9pm... Aku suke giler layan citer tu... nmpk sweet sgt bile tgk gelagat si Aamir n Zara tu.. Anyway, aku ni bile layan citer jiwang cam tu, aku pun as usual... tersengih sorang2 kat dpn tv sambil terkuis2 bantal kat dpn mate... mcm kerang busuk pun ade gak... huhuhuhu... aku hny jd mcm tu sbb layan sorang2 tau... asben selalunya tak de... kalau tak g swimming, dia lum blk keje lg... tp once dia blk, aku akn update dia psl citer tu... ^__^ tp elok gak dia tak de... kalau dia ade, kompom aku kene bahan jer...

Episod baru ni, si Aamir bg wife dia kaktus time diaorg g vacation kat Cameron... then lepas aku update En. Asben pasal citer ni, maka aku pun trylah wat dialog kat dia...

Aku : Bang, ayg rs lepas ni abg tak yahlah bg ayg roses...
            Ape kate abg bg kaktus plak.. blh?
Asben : Kaktus?? knp tak suruh bg buah kelapa jer??
Aku : Fine!!! tdo luar mlm ni...

(Kesudahan drama kami amat sadis kn?)

BTW, lately aku agak bz n stress dgn2 kerja2 yg perlu dibereskan... jerawat plak tumbuh melata bak cendawan lepas ujan... utk mengurangkan stress n amik mood ala2 Aamir n Zara, maka aku telah mengajak En. Asben utk mkn angin disekitar Putrajaya sejurus selepas abis citer Vanila Coklat tu... kehkehkehkeh..... Jom layan pic laki bini yg tgh masuk air ni...


Lps abis meronda, mlm tu amik mood jiwang gak sblm tdo.. kami beralih angin utk tdo di bilik pink... Bilik merah plak di tinggalkan seketika ^___^

10 comments:

  1. ur husband sporting la kalo ajak gambar gini2, hahahhaa....

    pst: layan Pelangi Kasih, coz suke tgk Nabila belakon hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade anginnya gak... kalau dia rasa serba salah, senang lah di ajak bergambar... hehehehe..

      Kalau sempat layan gak pelangi kasih... kalau dh penat, pelangi kasih yg tgk sy blk... huhuhuhu...

      Delete
  2. smpai bilik tido citernyer...ekekekeke,, ;p

    ReplyDelete
  3. romantis gitu..harap ianya kekal...amin...

    ReplyDelete
  4. hehe sentap punye pasal..minumlah vanilla choc. blended biar coolll

    ReplyDelete
    Replies
    1. sentap2 gak kak... vanila coklat blended pun sental gak.. hehehehehe..

      Delete
  5. wahhh... romantisnya...
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™