Tuesday, November 27, 2012

~~Dinner Semalam~~

 
Semalam bibik aku tak sihat.. muntah2 siap request nk gi klinik bagai.. sebagai majikan yg kejam, mmg tak lah aku nak bawak ke klinik.. 100 plus jer ubatnya.. Alhamdulillah sihat walafiat.. hari ni dh blh gelak2 tgk Running Man..
 
Sebagai tuan yg berhati perut lagi prihatin serta penyayang, maka dinner last night aku yg sediakan.. Aku cakap dgn bibik, duduk diam2.. tau2 makanan siap.. makanan diet baek pny aku sediakan.. bile dh siap, aku pun persembahkan kat bibik..
 
Aku : Bik, dinner bertemakan diet dh siap.
Bibik : Ini ko kate diet??
Aku : Yerlah, mana ade nasi.. Diet lah tu.. ^___^
 
Roti telo + Burger Ayam + sosej..
 
Masa on d way blk dari ofis, aku call laki aku bgtau yg ari ni aku hanya rajin nak masak burger.... Tp, laki aku lagi kejam.. boleh dia cakap "ITU JER? LAIN2 LAGI TAK DE?"
 
Ermm... sebagai isteri yg solehah lagi dgr cakap, maka aku pun wat lah menu tambahan utk suami tersayang.. menu yang kedua ni mmg betul2 diet.. dun wori.. tak percaya? jom tgk...
 
 
v
v
v
v
v
v
v
v
 
 
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
 
 
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
 
Jumput2...
Jemput makan semua.. Ngeh3x...
 
Ayuh, kite tambahkan kolestrol secara berjemaah!!


6 comments:

  1. Hahahahahhaha.... Menu diet laa tu... Diet sbb benda tu sikit.. Kikikiki.....

    Osemmm betulll roti telur bertemankan burger ayam tu... Sangat sesuai gandingan tu.. Macam pinang di hentak dengan gigi kapak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh.. tau tak pe kak.. ckit, tp mkn byk kali..

      sgt osem kak bile mkn time waktu2 mendung mcm skrg.. pergghhh!!!

      Delete
  2. nk sbjikkkk mcm ats 2!!!! huhuhuhuhu....~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat sendiri beb.. baru marbeles..

      lalalalala~~

      Delete
  3. sosej tu terkontang kanting..kesiannnnnnnnnnnnnnnn......;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik, mcm double meaning jer?? ngeh3x..

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™