Tuesday, December 14, 2010

::Kenduri Kendara::

Salam...

Cuti sekolah dah bermula, so itu bermakna duit kat poket kene di tebalkan coz perlu di agih2kan sane sini... Al-maklumlah, kenduri kendara tak putus2... tak kawin, tunang... tu blum dgn cukur jambul, lenggang perut, bc yasin, khatam Quran... Aduyaii... start dr last month lg, jadual aku padat tiap2 minggu... jemputan kebanyakkannya drp keluarga blah en. hubby...

Ari tu kenduri cukur jambul anak iza cum kenduri sunat anak kak yani... then last week kenduri kawin ank kawan mak, then khatam Quran anak abg along cum az tunang.... this week rehat jap... next week baca yasin kat umah kak nin plak... then minggu lagi satu ade jemputan kenduri sunat anak kawan mak... pastu g kenduri kawin member hubby n kawan mak lg... aduyaiii.... ape saje demi mu ibu mertua ku....

Last week majlis tunang az n khatam Quran anak abg along berjalan lancar... comey sgt az... dh mcm org kawin... naik seri nya... tema majlis  kaler pink purple... sebijik cam majlis kawin kat umah aku dulu.... tp lupe nak tangkap gmbr dia... huhuhuhu... goodies pun leh tahan... mcm2 adaaaa.... time majlis aku tak bape de mood sgt coz 1st day datang bintang... yg tangkap2 gmbr pun si salia jer... ni lah hasilnya...

Ni lah goodies majlis tunang Az....

Ni isi dalam nya..

Ni plak goodies majlis khatam anak abg Along....

Siap dpt minyak gamat lagi....

Ni plak hasil kerja tangan aku utk member2 az....

2 comments:

  1. wah, kreatif n inovatif gak yer bini aku ni... hehehe....

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™