Tuesday, December 30, 2014

::Gud Bye 2014::

Assalamualaikum..

Tahun 2014

Seperti semua sedia maklum, 2014 tahun yang agak mendukacitakan bagi kita rakyat Malaysia. Lepas 1, 1 perkara yang tak diingini berlaku.. namun apakan daya kita utk menolak ketentuan Illahi.. aku percaya setiap apa yg berlaku itu pasti ada hikmah yang tersembunyi.. cuma terpulang pada kita utk melihatnya dengan mata kasar atau sebaliknya.. 

Tapi bagi kami sekeluarga, 2014 tahun yang sangat memberi seribu erti.. kelahiran cahaya mata yang amat di nanti2kan selama ini telah banyak mengubah kehidupan kami.. Alhamdulillah.. kami sgt bersyukur dengan anugerah tidak ternilai dariNya.. 

Tahun 2015

Sangat tinggi harapan yg kami pertaruhkan utk tahun 2015 dan tahun2 seterusnya.. utk tanahair, semestinya di harapkan agar tahun 2015 memberi sinar baru buat kita semua.. perkara yg lepas harus dijadikan iktibar utk melangkah ke dunia yang baru.. semoga rakyat Malaysia lebih bersatu padu dan hidup dalam keharmonian di samping menjalankan kehidupan harian yang berpandukan hukum hakam yang telah di tetapkan.. 

Buat keluarga kecil kami, banyak azam yg telah di tanamkan.. of coz manusia ingin berubah ke arah kebaikan.. begitu juga kami.. sekarang tanggungjawab dh semakin besar.. so hidup kena lbh struggle dari dulu.. begitu juga dgn tingkah laku.. kepimpinan melalui tauladan.. utk mendapatkan anak yg tinggi adab dan ilmunya, maka kami perlulah berkorban baik dari segi masa, ekonomi dan sebagainya.. InshaAllah anak, ibu dan ayah akan cuba buat yg terbaik.. 

Buat rakan2, samalah2 kita berusaha dan berdoa agar kehidupan akan datang lebih baik dari sebelumnya.. Amin.. Hepi New Year semua!

My Nyawa..

Add caption

1 comment:

  1. Saleha... dah besar dah ur son...makin cutee...Selamat Tahun Baru dear!

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™