Monday, July 30, 2012

~~India Punya Trip~~




Sangkaan aku 100% meleset nampaknya... Ingatkan masuk bulan Ramadhan ni keje kat ofis kurang lah sikit... rupanya, sama jer... sampaikan nk update blog pun terpaksa di tunda beberapa kali.... Anyway, Alhamdulillah... Hari ni dah masuk hari kesepuluh umat Islam berpuasa.. Gastrik?? Syukur, sepanjang hidup ni belum ade lagi penyakit tu... dan mintak2 lah di jauhkan... Tapi En. Asben pulak adelah pelanggan tetap  kpd penyakit tersebut... ^___^


BTW, sebelum pose ari tu aku berkesempatan untuk join short trip ke India... just 2 hari setengah jer aku berada di negara tersebut.. satu lagi pengalaman baru dapat di kumpul... bak kata orang, jauh perjalanan, luas pengetahuan.. malas nak citer panjang, jom layan gambar...


View dari bilik hotel...


Model jalanan... ^__^

Jenjalan cuci mata tgk sari...

Berkesempatan singgah kat HRC...


Dah macam kembar seiras plak aku tgk...
ngeh3x...


FM yang sempat di rembat...




5 comments:

  1. untungnya orang tu dpt jalan2.. shopping sari ke? hihihi.. comel ok pakai baju pink tu!! i like..

    FM tu buat mata zana segarrrrr.. hahahah..

    ReplyDelete
  2. Zana : Ade FM buat kamoo... tp mcmane nk bg??

    Bob : ko terlebih gembira knp plak?

    ReplyDelete
  3. rezeki terpijak Ann... Alhamdulillah...

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™