Wednesday, February 22, 2012

##Wordless Wednesday##

Salam....


23 comments:

  1. Replies
    1. Cewah...u yang come ker le'a yang come..haha..

      Ohhh...nuyok namenyer...almaklumlah...makcik orang kampung...ekekek...

      Delete
    2. Mak Izz : excited on behalf sy yer kak??

      K.Fidz: kihkihkih... sy pun tak tau ape name menatang yg berdiri tegak tu kak... nanti sampai sane sy find out yer...

      Delete
  2. oooo..Azalea nak ke London ye?
    syoknye dah sampai Paris....huhuhuhu...
    jeles saya, jgn lupe ole2 utk saya tau,
    hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy nk g new york...

      Ole2?.. InsyaAllah...

      Delete
  3. oooo.. nak g US ye...^__^""..ada jual ke FM apa nama menete patung tuh...hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas dpt FM dr boss, skrg dh tau kn ape name menatang yg berdiri tegak tu kn?? kihkihkih..

      Delete
    2. 'statue of liberty'...naik bergulung lidah mak dibuatnye...^__^""

      Delete
    3. kehkehkehkeh... almaklumlah lidah belacan nk di samakan dgn lidah spagethi.. tu yg bunyinya ke laut...

      Delete
    4. ^___^

      Mlm ni n k hafal name n sebutan menatang tu... kehkehkeh...

      Delete
    5. HAH BAGUS TU...TAKUT NANTI SAMPAI SANA, SALAH SEBUT..DIORANG TUNJUK MENATE LAIN..AHE HE HE

      Delete
    6. kihkihkih... tau tak pe... wat malu wong jowo jer nanti...

      Delete
  4. Wahhhhh....seronoknya...apo namo tompek ni...makcik lupo lar...


    (sedang berangan nak buh space untuk fridge magnet baru...ekekek...)

    ReplyDelete
  5. akak nk FM statue of liberty tau! (lidah tak tergeliat sbb born in london kan) bkn mcm makcik kampung yg ada hati nk cari space FM baru dr new york katanye. haishhhh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkah... statement blh mendatangkan pergaduhan besar ni...

      Delete
  6. hahaha... best gila tu... slmt ke nu york....

    hmmm... agak2nya ada tak tempe kat nu york ye ka?
    huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ADA AJE JONNI..TEMPE GORENG DENGAN PENCICAH SAMBAL KICAP LAGI..AHU HU HU


      *MENJAWAB BAGI PIHAK PULAK DAH...:)

      Delete
    2. Jonni : sengal lh ko wak... nk tempe g jog jakarta lah... berlambak2 kat sane...

      Komi : terima kasih atas jawapan... ^___^

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™