Friday, February 3, 2012

~~Segar Dari Ladang~~

Salam...

Di kalangan sahabat2 rapat dan juga org sekeliling aku, kebanyakan daripada mereka menjadikan bulan Januari yg baru jer berlalu ni sebagai bulan utk mereka bercuti bersama insan2 tersayang... Destinasi mereka adalah di serata alam yg ada kat dunia ni... bak kata org, jauh perjalanan, luas pemandangan...

Sesungguhnya di atas pemergian mereka dan keluarga mereka ke destinasi2 pilihan, maka aku pun ade gak menerima tempias percutian mereka di mana aku telah di berikan beberapa cenderahati sebagai kenang2an... Untung jadi aku kn?? kihkihkih....

FM n keychain ni datangnya dari seorang officer aku... sgt dasat hokey... dlm sebulan dia blh gi 3 countries... 1st dia g Krabi, South Africa n paling latest dia g Cardiff City... Untuk makluman, beliau masih muda remaja, cantik dan yg paling penting, anak dara... ^___^

Ni dtgnya dr seorang sahabat yg walaupun hny mengenali beliau seketika cuma,  namun beliau sgt byk menyumbang bakti pada aku... Kain ni dtgnya dari Pakistan...

Kaler baju ni aku sgt2 suka.... kain ni dtgnya dari Padang, Indonesia... BFF aku kat ofis ni yg bagi... Tak sabar nk tunggu baju ni siap...

Ni plak pemberian bos aku yg mana beliau telah pergi berjimba2 ke Cyprus selama seminggu lbh... sempena ketiadaan beliau, aku tersangat2lah hepi... kehkehkehkeh... bertuah dpt PA mcm aku ni kn??

Ni plak pemberian drpd BFF cum officer aku yg g bercuti secara senyap2 ke Jakarta... Telekung ni sgt comel n begitu praktikal utk di bawa kemana2 selain menjimatkan ruang..

Ni plak pemberian ofismate aku yg g bercuti ke Langkawi bersama keluarga baru ni... Bestnya g Langkawi... (Tetibe teringat masa zaman g honeymoon dulu).... ^___^

Yg ni plak sgt special bg aku coz diberikan khas oleh bapak aku sendiri sempena pemergian beliau utk berjimba2 bersama rakan2nya ke Jakarta dan Bandung pada minggu lepas...

Skrg tibe plak turn aku utk balas blk setiap pemberian diaorg kat aku... nk tau ape yg aku bg kat diaorg plak???Haa meh jenguk kat bawah ni.....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
v
v






*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
v
v


Ni jer lah yg mampu aku balas...
kehkehkehkehkeh...

Penyu menangis...

Buat semua sahabat dan insan2 tersayang, jutaan terima kasih aku ucapkan di atas ingatan kalian terhadap diri aku.... sesungguhnya pemberian kalian sgt2 tinggi nilainya pada aku.... Doa aku agar kalian di murahkan rezeki dan di lindungi Allah S.W.T. hendaknya... Luv all~~

8 comments:

  1. wah.... byk dpt cenderahati tuuu...
    huhuhu...

    ReplyDelete
  2. wahh. ni la keje ko kt opis ye? ahahahha. btw, aku nk keychain i <3 london ngn rantai dri indon tuh. ahahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal plak... dengki lh tu...

      Nk key chain byr lah ckit.. bab rantai tu mmg khas aku nk bg kat ko... kehkehkehkeh..

      Delete
  3. penyu menangiss saper laa tau..

    tetibaaa.. tak ada kena mengena.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... ade jer kene mengenanya kak...

      Delete
  4. sempat ko snap2 ek picnye..aku klu org ksik, selamat dh, aku lekat le, simpn le (key chain dh xleh gntung opis...5S pnye psal)..so, better kasi FM dr key chain...ingt 2!! wahahaha!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... peringatan yg sgt berguna... (aku paham mksd ko tu..)

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™