Thursday, November 10, 2011

~~Hepi Besday 2 Me~~

Salam...

Allah selamatkan aku... Allah selamatkan aku... Allah selamatkan aku dan konco2 aku... Allah selamatkan aku... fuuuhhhhhhhh... (tiup lilin konon2ny... pastu diam sejenak coz wat besday wishes plak)... ngeh3x...  Alhamdulillah, ari ni genap umur aku 26 tahun... (br 26 ke?? tp nmpk mcm old school jer??)... kihkihkih...

Syukur sgt2 coz aku masih di beri kesempatan utk hdp kat dunia ni bg menikmati segala perjalanan hdp samada yg pahit atau pun manis... Jutaan terima kasih yg x terhingga juga di ucapkan kepada mereka yg telah sudi wish besday n bagi token kenang2an pada aku sempena hari tua aku hari ni... again, tq very much guys...

Jom cuci mate tgk ape hadiah ari tua yg aku dpt :

Surprise!!! pg td my colleagues dtg bwk kek sambil menyanyi mcm opis ni kami yg punyer... sampai jiran2 kat sblh hujung pun blh dgr n dtg join skali k... hehehehehe... so sweet... ari ni aku dtg keje ngan smgt waja coz pakai baju baru yg bos bagi... anyway tq mam...

Yg ni from my lovely hubby... really love it... tq so much dear... walaupun dh duduk sebumbung, tp msh dpt sms dr hubby mlm td yg berbunyi : "Slmt hari lahir isteri ku syg.. semoga apa yg di impikan termakbul dan di berkati Allah... Semoga ayg menjadi isteri yg taat dan solehah... Hepi besday ayg..." ^___^

Yg ni plak my BFF yg kat Tokyo tu bagi... Tq so much Sue... w/pun kite terpisah jauh, tp su masih kekal utuh menghargai talian persahabatan ni... Le'a sgt2 menghargainya... Moga Allah S.W.T. jua yg akan membalas segala kebaikan Sue selama ni... tetibe plak rindu kat Sue... Uwwaaaa... nk g Tokyo!!!

This 1, "Bapak Gula" yg bagi... Tq so much to my liaison officer yg telah bertanggungjwb utk aku dptkan EDP Gucci Envy Me ni... kihkihkih..

Yg ni hot from oven k... br jer dpt sat ni ha from my colleagues.... comey tau... baju batik dgn kaler purple kegemaran ku... very like it... tq so much both..

Yg ni plak PAR aku yg bg k... dia kate g mkn kat Johnny's coz dia bz n tak sempat nk join sekali... seee... bz dh ngalahkan bigboss plak PAR aku ni yer... kihkihkih...

Selain tu, aku juga ada dpt sms yg berbunyi "Happy Birtday.. Nanti free2 kita kuar makan okeh"... - From K.Syue.. huhuhuhu... rezeki2...

Pendek kata, ari ni aku g keje from top to toe, apa yg di pakai semuanya masih berbau kedai n masih ade cop sirim lg k... huhuhuhu... last but not least, terima kasih yg tak terhingga pd kalian semua yg masih ingat akan tarikh ini... syg korang sgt2...

BTW, walaupun hari ni besday aku, tp mlm td laki aku request srh aku msk menu special... aku kompius skjp sambil bg sedas ayat "eh, ni sape punyer besday sbnrny ni? org lain pny besday, org lain plak yg demand lbh2"... then laki aku kate "eh, tak blh ke?" my answer is "Fine!"... memandangkan aku ni isteri yg baik, maka aku pun turutkan lah perintah suami aku tu... kang tak cium bau syurga plak... hehehehehe... so menu special aku ialah nasi goreng jer... ^___^


BTW, aku nk amik kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Jadi kepada mereka yg berkongsi tarikh lahir sama dgn aku iaitu my ex-schoolmate : Asz, ex-polymate : Ogy n my ex-officer : Kol. Fadzlette Othman Merican... Di doakan agar anda semua di kurniakan kebahagian dan kesihatan yg berpanjangan hendaknya... Amin...

29 comments:

  1. hepi besday... semoga panjang umur dan murah rezeki.....

    ReplyDelete
  2. yeahhhh..epi borndayyyy babe~!!!may god bless u..~!

    ReplyDelete
  3. ehehe..ingat gak ko ngan aku le'a, setiap kali b2day ku aku pun ingat ko gak.. b2day sama..apa2 pun happy b2day lea, semoga sihat selalu, bahagia dunia & akhirat.. aku ni selalu gak baca blog mu, aku x reti nak wat blog, so jd pembaca jer... :)

    ReplyDelete
  4. eh2...mcm b'keping2 jerk 50 tuh? ekekekeke....bgus le PAR ko!! kim slm kt die...;p

    ReplyDelete
  5. Abg Jonni : Wah, jd org pertama komen... currllaass ko wak jonni... hehehehe... anyway, tq very much.. Amin ya rabbalamin..

    Intan : Yeaahhh!! tq so much babe.. kejap jer dh tua...

    Asz : Hehehehe... so ko jd silent reader blog aku lh ni yer?? ko jgn citer ngan org kg plak yer... wakakakaka... Thanks 4 the wishes babe..

    Ebob : Sekeping jer.. yg lbh tu duit aku.. saje nk bg nmpk tebal... wakakakaka... Babe, PAR kat JPA pun bagus what... ^___^

    ReplyDelete
  6. ahaks...PAR JPA yg sorng 2 jerk yg bgus...yg laen hampeh!! wahahahaha...(jhat aku!)lalalalala~

    ReplyDelete
  7. Yg namenya safarin tu ke?? aku nk confirm kan lg, tkt salah org... safarin tu yg wong jowo tanjung karang tu yer?? kihkihkihkih...

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Le'a...wah2...belum masuk 11.11.11 pun dah siap entry birthday dan macam2 hadiah...pai kul 12 tgh malam ti mesti ader tambah2 hadiah lagi kan...selamat ulangtahun yang ke26 dan semoga segala impian dan cita2 yang diimpikan tercapai yer... :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. makin tua ni, makin byk plak rezeki yg dtg kak... hehehehehe... hopefully, ade lg lh rezekinya sementara nk tunggu kul 12 mlm ni... ^___^

    thanks a lot yer k.fidz.. Amin ya rabbalalamin..

    ReplyDelete
  10. Yehaaa~~~ tq so much... keh keh~~

    ReplyDelete
  11. OLOLOLOLO... (uncle, bunyi dh mcm red indian..)

    ^___^

    ReplyDelete
  12. Happy birthday Gegirl. Akak ader buat entry khusus untuk Gegirl gitu....

    ReplyDelete
  13. laling........... happy besday to youuuuu!!! sbnrnya akak nk call awak wish bday (sambil nyanyi lagu birthday perasan cute) tp smlm akak bz dgn keje terus terlupa! mencikkkkkkkkk... i terlepas ur birthday tau!

    anyway, semoga pertambahan umur semakin mematangkan awak dlm menempuh kehidupan yg penuh pancaroba ini. semoga hidup diberkati, semoga makin murah rezeki mana tau umo 26thn ni awak bakal mengelek baby ke. hihi huhu haha... akak doakan :)

    jom selebret malam ni (kt psr mlm) wakakak!

    ReplyDelete
  14. selamat meningkat lagi satu umur lea.semoga (semuanya sekali..aku tak ingat pulak ayat yang biasa orang buat untuk harijadi orang..)kahhhhhhh..bai

    ReplyDelete
  15. K.Syue : Sgt nakal hokey... Anyway, thanks a lot...

    Mak Izz : Tak pe lah kak, nsb baik tak nyanyi smlm... tgk mendung pun tenggelam timbul... takut kalau akak nyanyi, terus jd ribut petir... kihkihkih...

    Thanks a lot for the wishes.. terharu hokey... InsyaAllah, apa yg di doakan bakal menjadi kenyataan...

    Night Market??? roger!!

    Sirim : Fine!! ko jamakkan sekali yer... anyway, thanks a lot babe....

    ReplyDelete
  16. ehehe.. aku lar ogy yg jd silent reader blog ko lea...ehehe, aku lupa lak nak tulis nama kat komen semalam... :)

    ReplyDelete
  17. meriah bufday tahun nih yeh....besh..besh..

    Doa akak semoga Allah s.w.t memakbulkan doa dan memenuhi segala impian mu ye..amin...

    Che Syue: kalau nak celebrate bufday tu bio le reramai..jangan bedua je.. akih kih kih

    ReplyDelete
  18. Haiii Lea...akak da balik..Salam Ziarah...
    wah, kite bekongsi bulan yang sama..harus selebrate & tukar2 adiah ni..hehhe..nextyear, that ni cantek tau..10.11.12..kan!!!

    niway..Selamat Hari Lahir..Moga Panjang Umur & diperbanyakkan rezeki utk cik adik ni..deko deko kat nasi goreng tu da leh kalahkan master chef bebs..gud job..(teringat kat telo mate goyang garing..)hehehe..ehh..yang dari bapak gule tu akak pun pakai gak..Gucci Pink..best bau nye tu..

    syok r banyak present dapat..besday gerl betol nih...

    ReplyDelete
  19. Ogy : loorrr... ko ke gy... aku ingat member aku yg lg sorang tu... hehehehe.. ko pekabo gy? mane kau tau kewujudan blog aku ni??

    Komi : sambutan besday yg sgt meriah dgn hilai tawa kengkwn yg sengal2 ubi... huhuhu... Metaceh doakan saya yer.. sy suke pesanan penaja yg last tu... hehehehe

    ReplyDelete
  20. aku sihat alhamdulilah.. aku slalu gak baca blog kak adha, so dari blog kak adha lah aku tau kewujudan blog ko..ehehe.. -ogy-

    ReplyDelete
  21. hehehehe... bocor sudah... keje kat sane cam ne gy? everythings ok?? ko bile nk kawin gy?

    ReplyDelete
  22. K.Rose : thanks kak for the wishes... kalau next year dpt baby time tarikh tu lg best... cantik sgt.. huhuhu...

    Deco ns goreng ngalahkan master chef?? curi idea dr kedai siam jer tu.... hehehehe...

    Gucci pink free... mmg marbeles bau dia... dh lame aim... ^___^

    ReplyDelete
  23. same same..hehehe..harus plan bebetol ni,121212..pun ok gak..pulun jangan tak pulun..

    tu baru tiru kedai siam..lom lagi tiru restoren mewah..lagi superb r..

    hmm best kan bau dia..sayang nak pakai..

    ReplyDelete
  24. hehehehe... start dh pulun mlm td... ^___^ kak rose pun pulun gak tau...

    ReplyDelete
  25. hamboi...hebat ko!..

    ku pasti!..hhehe.

    ReplyDelete
  26. kihkihkih... bunuh syaitan secara berjemaah nampaknya...

    ReplyDelete
  27. pandai poonn..
    menda baik..jom!..hehehe..

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™