Friday, August 2, 2013

~~Welcome Home My Dear Friend~~

As-salam...

Entri ari ni fresh from the oven! hehehe.. baru berlaku pagi tadi.. Alhamdulillah, our best friend iaitu Ms. Suraihan finally welcome home! Su dh abis berkhidmat selama 3 tahun di Embassy of Malaysia in Tokyo, Japan.. sekejap jer rasa waktu 3 tahun itu berlalu.... rasa macam baru semalam dia pergi meninggalkan kami.. but now she is back for good!


FYI, pagi tadi aku masuk lewat ke ofis sebab aku bangun seawal 3.45am utk pergi ke airport dgn Ebob untuk jemput Suraihan.. Kul 4.15am lebih kurang Su touch down.. kami sampai2 tengok muka suke kelat giler.. ingat tak bersedia nk jumpa kami rupanya tension sebab boarding pass tercicir.. hehehehe.. boarding pass tu sgt penting utk prosess AP nk bawak masuk kete from Tokyo to Msia nanti..

Lepas dpt permission dari Polis kat situ, su pun di benarkan masuk ke dalam semula.. mujur jumpa balik boarding pass tu.. then br lah misi seterusnya di adakan iaitu sahur bersama... plan mcm nak makan kat luar.. tapi takut tak sempat.. so makan burger king kat dlm KLIA jer lah jawabnya.. 


BFF till Jannah InshaAllah..

Muka kami sepesen jer.. dh macam adik beradik pun ade..

Pagi tadi sampai umah kul 6.50am.. balik solat subuh then konon2 nk tido sekejap.. sedar2 jam kul 9am.. melompat aku dr katil.. but now mate masih ngantuk gler! (O____O)

Papepun, mood hepi sbb BFF dh ade depan mata.. lps ni banyaklah plan akan di susun! hehehehe.. Lebiu guys!

Add caption

2 comments:

  1. hye Azalea,

    Selamat Hari Raya..

    aa'ah cam adik bradik pun ade bff ni..
    hehehe...

    okey nnt jumpe lagi dear~after 1 week raya... InshaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori eMMe late reply..

      Slmt hari raya juga..

      Delete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™