Wednesday, January 11, 2012

##Wordless Wednesday##

Salam....


** Demam ASB di sana sini... ^___^

8 comments:

  1. tak terlibat sebab dah lama x menabung kat cni :(

    ReplyDelete
  2. lorrr...

    tp tak pe.. Mak Izz ni mesti byk menabung kat tmpt lain kn?? cth mcm dlm tin biskut ker... tabung botol susu ke... ngeh3x...

    ReplyDelete
  3. menabung dlm tabung peti pos miniatur kat rumah. tu pun tabungan syiling jer :)

    ReplyDelete
  4. ASB tempat uncle mengadu masalah.... hehe

    (ya.. unce ada urusan kerja kat poli... Bes la poli tu... tenang je tempatnya... dan uncle jumpa kedai jual jus kedondong lazat kat depan tu..!)

    ReplyDelete
  5. bnyk ke dptnye beb?? ce cite...aku de le tinggal ckit dlm asb tuh...2 yg mls nk amek tau sgt...ekekekee

    ReplyDelete
  6. Mak Izz : ngeh3x.. tak pe, mula2 tabung pejabat pos, pastu gune pos laju plak.. marbeles...

    Uncle : exactly!! ASB adelah biro aduan yg sgt prihatin... ^___^

    Uncle wat pe sebenarny g poli tu?? apsal jauh sgt cr jus kedondong uncle? kat area klang valley ni kn bersepah...

    Bob : dividen?? ade lah sikit... cukuplah kalau setakat nk g tokyo 5-6 kali... kahkahkahkah...

    ReplyDelete
  7. perghhh!! nk g tokyo 5-6 kali 2...pe kte g skali jerk, tp yg utk 5-6 tu ko sponsor aku..xyah le g bnyk2 kali...hahahahaha!!!

    ReplyDelete
  8. hahahahahaha... ko percaye ke??

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™