Friday, December 30, 2011

::Hari2 Terakhir Di Tahun Lama::

Salam..

Ari ni adelah ari Jumaat terakhir yg kite jumpa utk tahun ni... tinggal beberapa hari jer lg kite akan melangkah ke tahun baru 2012... Bile sebut jer 2012, meremang bulu roma di buatny... huhuhuhu... ni semua gara2 citer 2012 tu lh... memberi kesan tul citer tu kat diri aku.. di tambah lg mlm td aku tgk citer The Day After Tomorrow... mmg double trouble meremang di buatny...

Sesungguhnya tahun 2011 sgt byk meninggalkan kenangan pahit dan manis buat diri aku selain memberi impak yg sgt besar dlm kehidupan... Aku harap di atas apa yg telah berlaku, aku akan ceduk yg jernih dan campak jauh2 yg keruh...

BTW, di kesempatan ni aku ingin mengucapkan selamat menyambut Tahun Baru 2012 kepada semua yg sudi singgah kat blog ni... semoga tahun hadapan ianya akan memberi 1001 kebahagian, keceriaan, rezeki yg melimpah ruah buat kite semua... InsyaAllah...

Nasihat aku kepada sesiapa yg sakit perut mlm esk dlm kul 11.50pm ke atas, di harapkan anda akan dapat menahan kesakitan itu utk sementara waktu... ini kerana jika anda masuk ke toilet, anda akan terkurung selama setahun... bahaya tau!! ngeh3x...

4 comments:

  1. ekekekeke....azam thn depan?? heee ;)

    ReplyDelete
  2. Azam??? Masih di fikirkan... ngeh3x...

    ReplyDelete
  3. pejam celik, pejam celik, masuk dh tahun baru... azam ko plak??

    ReplyDelete


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Copyright 2013 Templates Reserved for Azalea™ | Designed by © Nurulchumel | All Rights Reserved™